Over Ons

Op deze pagina: De praktijk / Ons team / Afspraak / Wachtkamer /

De praktijk

U kunt deskundigheid en ervaring binnen onze praktijk verwachten. Sinds 2001 zijn wij zelfstandig gevestigd als TTH van Wou. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf en hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Kaakchirurgie/ Tandtechniek/ Endodontologie / Implantologie.

Uw gebit is belangrijk en staat voor ons voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen,  een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften,  informatiebrochures en speelgoed.

Ons team

Ons team staat voor u klaar!

Onze tandartsen staan voor u klaar voor alle tandheelkundige behandelingen inclusief implantologie en chirurgie. Daarnaast zijn er ook mondhygiënisten en preventieassistenten werkzaam voor het gezond houden van uw gebit en die van uw kinderen (tot 18 jaar worden alle kosten vanuit de basisverzekering vergoed)

Eén prothese technicus voor reparaties of het aanmeten van protheses/kunstgebitten.

Özgür Karaoglu
Tandarts
BIG: 49926517002
AGB-code: 12101519
Werkzame dagen: dinsdag, donderdag en zaterdag

Algemeen tandarts Özgür Karaoglu is afgestudeerd aan de ACTA, waarbij hij in het laatste jaar een klinische verdieping in endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) heeft gedaan. Zijn interesses liggen bij de restauratieve tandheelkunde, endodontologie en implantologie. Hij is dan ook voornemens om volgend jaar deel te nemen aan de cursus tot implantoloog. Het leukste aan tandheelkunde vindt hij het contact met mensen en het oplossen van problemen in de mond geeft hem veel voldoening.

Özgür is aangesloten bij de KNMT en de KRT.
Gesproken talen: Nederlands, Turks, Engels, Duits

Marjam Kabboue
Tandarts
Werkzame dagen: donderdag, vrij middag, zaterdag

  • Ingeschreven in het vakgerelateerde kwaliteitsregister
  • Lid van een vakgerelateerde beroepsvereniging
  • Gevolgde na- en bijscholing in afgelopen kalenderjaar 12 uur, waarvan 12 uur bij door het kwaliteitsregister goedkeurde trainingen
  • Big-registratienummer: 69916041302

Emma Martinez
Tandarts
BIG: 19926479102
Werkzame dagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Emma Martinez is in 2010 afgestudeerd in Madrid als tandarts. Daarna heeft ze eerst ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde, waarna ze zich is gaan specialiseren in gebitsprotheses op implantaten. Sinds kort is zij woonachtig in Amsterdam en ze vind het een prachtige stad. Ze wil dan ook in haar vrije tijd met veel plezier Nederland verder verkennen. Het leukste aan haar werk als tandarts vindt zij het helpen van mensen op verschillende manieren en hun ervaring bij de tandarts zo aangenaam mogelijk maken.

Gesproken talen: Nederlands, Engels, Spaans

Raoul Denvers
Receptionist
Wisselende werkdagen

Oumaima Qaddour
Preventieassistente
Werkzame dagen: Zaterdag

Yasmina Chanhih
Preventieassistente
Werkzame dagen: Maandag

Soufyan el Fezzazi
Preventieassistent
Werkzame dagen: Dinsdag, donderdag, vrijdag

Markella Tzouveli
Preventieassistent
Werkzame dagen: maandag t/m woensdag

Maryiam Nori
Tandartsassistent
Wisselende werkdagen

Asmae el-Haddaoui
Tandartsassistente
Wisselende werkdagen

Anne van Noorden
Praktijk Manager

Afspraak

Bij TTH Van Wou werken wij alleen op afspraak.  Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

AFSPRAKEN DIENEN UITERLIJK 48 UUR VAN TE VOREN TE WORDEN AFGEZEGD, ANDERS ZULLEN ER KOSTEN  IN REKENING WORDEN GEBRACHT. (€ 10,- per GEPLANDE 10 MINUTEN)

Wachtkamer

Wachten in een ontspannen, prettige sfeer is belangrijk. Hiernaast een indruk van onze praktijk van bovenaf na onze verbouwing eind 2014. Hierbij voldoen wij aan alle kwaliteitseisen die gelden op dit moment.
In onze wachtruime vindt u een aanbod van tijdschriften en informatiebrochures en voor de kleintjes speelgoed.

3d