Tandarts Amsterdam

Tandarts Amsterdam

Bent u opzoek naar een kundige tandarts en een gezellige tandartspraktijk in Amsterdam Oud-Zuid, meldt u dan aan bij tandartspraktijk TTH van Wou. Tandartspraktijk TTH van Wou is er voor u en uw kinderen. Wij zijn 6 dagen in de week open van 9 uur ‘s ochtends tot 17 uur ‘s middags alleen tussen de middag tijdens de lunch is de praktijk gesloten van 12.30 tot 13.15.  Onze gezellige tandartspraktijk is gevestigd in Amsterdam Oud-Zuid aan de Van Woustraat 209 in Amsterdam. Bij ons vindt u alle facetten van tandheelkunde onder een dak.

Tandarts Amsterdam

Bij tandartspraktijk TTH van Wou zijn 2 tandartsen werkzaam. Dhr.R.Draper  en Mevr. M.Kabboue voor als u opzoek bent naar een vrouwelijke tandarts.  Naast onze kundige tandartsen en assistentes hebben wij ook een mondhygiëniste en een tandprothese technicus in de praktijk.

Tandarts Dhr. Draper is kundig als tandarts maar is hiernaast ook gespecialiseerd in het implanteren. Indien u een implantaatkroon of implantaat gedragen prothese nodig heeft omdat u tanden mist of er een tand getrokken moet worden. Dan bent u bij  onze praktijk ook aan het goede adres. Naast de alledaagse tandarts werkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische behandelingen zoals bijvoorbeeld het  laten bleken van uw tanden. Voor 199,- Euro kunnen uw tanden diverse tinten lichter gemaakt worden op een verantwoorde wijze. Veel manieren van tanden bleken zijn op den duur niet gezond voor het gebit en zal de verkleuring juist bevorderen op de langere termijn. Onze methode is veilig en wordt onder tandartsbegeleiding uitgevoerd tot de mogelijke gewenste kleur.  Tandarts Dhr.R.draper of Mevr. M.kabboue zullen u in alle rust  behandelen en rustig vertellen wat er nodig is en wat het beste is voor uw gebit. Ieder gebit is tenslotte uniek.  Indien u een kroon of brug nodig heeft kan dit bij tandartspraktijk TTH van Wou in nauw overleg met onze eigen tandtechnicus tegen scherpe tarieven.  Ook voor een implantaatkroon hanteren wij scherpe tandtechnische tarieven, deze is al leverbaar vanaf 375,- Euro. Deze prijs is voor de implantaatkroon, de tandartskosten komen hier nog wel bij.  Onze mondhygiëniste  reinigt u gebit en dat van uw kinderen om gebitsproblemen te voorkomen en geeft u tips en adviezen om uw gebit zo gezond mogelijk te houden. Jong geleerd is oud gedaan. Onze prothese technicus staat altijd voor u klaar. In onderling overleg kan hij u adviseren wat voor u de meest passende oplossing is. Dit kan een volledig kunstgebit zijn of een partiële gebitsprothese. Ieder mens is tenslotte uniek, dus ook iedere mond. Voor  reparaties of het laten rebasen van uw prothese kunt u ook bij tandartspraktijk TTH van Wou in Amsterdam terecht.

Heeft u een vraag of verzoek? Bel met onze praktijk of vul het onderstaande formulier in voor vrijblijvend contact!

020-6629485