Ons Team

Ons team staat voor u klaar!

Onze tandartsen staan voor u klaar voor alle tandheelkundige behandelingen inclusief implantologie en chirurgie. Daarnaast zijn er ook mondhygiënisten en preventieassistenten werkzaam voor het gezond houden van uw gebit en die van uw kinderen (tot 18 jaar worden alle kosten vanuit de basisverzekering vergoed)

Eén prothese technicus voor reparaties of het aanmeten van protheses/kunstgebitten.

Özgür Karaoglu

Tandarts

BIG: 49926517002
AGB-code: 12101519

Algemeen tandarts Özgür Karaoglu is afgestudeerd aan de ACTA, waarbij hij in het laatste jaar een klinische verdieping in endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) heeft gedaan. Zijn interesses liggen bij de restauratieve tandheelkunde, endodontologie en implantologie. Hij is dan ook voornemens om volgend jaar deel te nemen aan de cursus tot implantoloog. Het leukste aan tandheelkunde vindt hij het contact met mensen en het oplossen van problemen in de mond geeft hem veel voldoening.

Özgür is aangesloten bij de KNMT en de KRT.
Gesproken talen: Nederlands, Turks, Engels, Duits
Werkzame dagen: dinsdag, donderdag en zaterdag

Marjam Kabboue

Tandarts

Emma Martinez

Tandarts
BIG: 19926479102

Emma Martinez is in 2010 afgestudeerd in Madrid als tandarts. Daarna heeft ze eerst ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde, waarna ze zich is gaan specialiseren in gebitsprotheses op implantaten. Sinds kort is zij woonachtig in Amsterdam en ze vind het een prachtige stad. Ze wil dan ook in haar vrije tijd met veel plezier Nederland verder verkennen. Het leukste aan haar werk als tandarts vindt zij het helpen van mensen op verschillende manieren en hun ervaring bij de tandarts zo aangenaam mogelijk maken.

Gesproken talen: Nederlands, Engels, Spaans
Werkzame dagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Meshkan Moghimi

Tandarts met specialisatie chirurgie
BIG: 79914965602

Meshkan werkt bij TTH  van Wou op dinsdagen. U kunt bij haar terecht voor chirurgische ingrepen zoals het verwijderen van gebitselementen en apexresecties. Maar ook voor diagnostiek van afwijkingen in het hoofd hals gebied, zoals plekjes in de mond en/of trauma.

Oumaima Qaddour

Preventieassistent

Yasmina Chanhih

Preventieassistent

Soufyan el Fezzazi

Preventieassistent

Markella Tzouveli

Preventieassistent

Mariyam Nori

Tandartsassistent

Jeske Smedema

Preventieassistent

Asmae el-Haddaoui

Tandartsassistent

Anne van Noorden

Praktijk Manager

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen